Гарбузова каша

Гарбузова каша. Гарбузи вирощують у кожному без винятку селянському господарстві. Печений або варений гар буз споживають майже цілорічно завдяки можливості тривалого зберігання. Готують гарбузову кашу в такий спосіб: очищений від насіння та шкірки гарбуз ріжуть на невеликі Шматки, заливають коров’ячим, а в Піст маковим чи конопляним молоком і варять до готовності. Приварене пшоно п’єднують з вареним гарбузом в однаковому співвідношенні, розмішують і запікають. Замість пшона все більше використовують рис чи манну крупу.
Мінімальна довжина коментаря 50 знаків.
Схожі новини:

Каша
Каша — одна з найдавніших і найпоширеніших слов’ян ських страв. В Україні кашу виготовляють із пшона, гречки, ячменю, пшениці, вівса, кукурудзи, рису. Крупи готують до варіння по-різному: ячмінь,

Різдвяний піст, або Пилипівка
Різдвяний Піст розпочинається 28 (15) листопада і закінчується в ніч перед Різдвом 6 січня (24 грудня). Триває сорок днів і тому називається в Церковному уставі Чотиридесятницею, так само, як і

Великдень
При виході євреїв з Єгипту янгол, який знищував єгипетських немовлят-первістків, побачивши кров великоднього жертовного ягняти на дверях єврейських домів, проходив повз них (сер. "песах"),