Страви з яєць
Страви з яєць. Варені та смажені яйця вживають і в будень, і на свято. Варені яйця незмінно беруть із собою в дорогу чи в поле під час польових робіт. Яйця додають у тісто. З ними роблять бабки-запіканки з локшини чи каші.
Мінімальна довжина коментаря 50 знаків.
Схожі новини:

Локшина (тісто)
Локшина (тісто). Тісто для локшини готують так само, як і для галушок, прагнучи, однак, покласти більше яєць і крутіше замісити. Постійно підсипаючи борошно, розкачують на стільниці якомога тонші

Пироги
Пироги відіграють величезну роль у традиційному народному харчуванні. Виготовляють їх двох видів: печеві (із кислого тіста) та смажені (із прісного). Печені пироги нерідко роблять з того ж тіста,

Трудова обрядовість
Ой, снопе великий, золотом-зерном колос налитий Свято першої борозни — стародавній народний обряд, пов’язаний із початком оранки, сівби. Від успіху цих робіт завжди залежав добробут селянина та його