Овочеві салати
Овочеві салати. Українець завжди віддавав перевагу свіжим або соловим огіркам і квашеній капусті з цибулею та олією. Влітку кришені свіжі огірки з цибулею, вареним яйцем і сметаною подають до вареної картоплі.
У Піст складники салату обмежуються буряками, огірками, хріном та олією.
Мінімальна довжина коментаря 50 знаків.
Схожі новини:

Деруни (драники, драчаники, терченики)
Деруни (драники, драчаники, терченики) користуються великою популярністю в народній кухні. Сиру картоплю труть на тертці, зливши зайву рідину, додають ложку-дві білого борошна чи картопляного

Різдвяний піст, або Пилипівка
Різдвяний Піст розпочинається 28 (15) листопада і закінчується в ніч перед Різдвом 6 січня (24 грудня). Триває сорок днів і тому називається в Церковному уставі Чотиридесятницею, так само, як і

Борщ
Борщ — одна з найпопулярніших серед українців страв. Зазвичай його називають червоним, готують на м’ясній юшці, з капустою, буряком, морквою, петрушкою, пастернаком, картоплею — хто як. Можна