Капуста

Капуста. Тушкована капуста — одна з най ошнреніших овочевих страв. Квашену чи свіжу капусту віджимають, дрібно шаткують, заливають окропом і тушкують із перцем, сіллю, цибулею й олією доти, доки вся рідина не випарується, а капуста не почне підсмажуватися. Така страва є як самостійною, так править і за начинку до вареників чи пирогів. Нерідко змішують і тушкують свіжу та квашену капусту. Нерідко додають підсмажене м’ясо (свинину), сало, смажені домашні ковбаси та тушкують усе разом.
Мінімальна довжина коментаря 50 знаків.
Схожі новини:

Капусняк
Капусняк (капуста засипана, капуста із пшоном.) — друга за значенням після борщу рідка овочева страва. Квашену капусту дрібно шаткують, заливають окропом і варять п картоплею, морквою та пшоном. У

Пироги
Пироги відіграють величезну роль у традиційному народному харчуванні. Виготовляють їх двох видів: печеві (із кислого тіста) та смажені (із прісного). Печені пироги нерідко роблять з того ж тіста,

Січеники (товченики)
Січеники (товченики). М’ясо (свинину) або рибу, дрібно рублені (січені) або товчені, змішують зі смаженою цибулею, перцем, невеликою кількістю білої булки чи білого борошна, вимішують із сирим яйцем